Produsert av FKHStudio

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN

DERFOR BØR DU

flytte møtet til Gdansk

Trenger dere inspirasjon, motivasjon og krydder i arbeidshverdagen? Løsningen ligger nærmere enn du tror – faktisk bare halvannen time fra Haugesund. Her er tre gode grunner til at du bør flytte møtet til Gdansk.

1 // Bli inspirert

KOM DEG UT AV RYTMEN FOR Å FINNE DE GODE IDEENE

Flexible seating er den nyeste trenden innen kontorplanlegging. Vi skal flytte på oss og finne arbeidssteder der vi føler oss inspirerte og produktive. Tankegangen er at nye og varierte omgivelser kan gi nytt liv til arbeidsmotivasjonen. De gode ideene kommer først når du tar steget ut av den daglige rytmen.

Ta turen til Gdansk for å oppleve en pulserende by som gir idémyldringen rom til å blomstre.

Puro Hotel Gdansk har seks konferanse- og møterom med plass til opptil 140 personer. Hvert rom har et nøye gjennomtenkt design med inspirasjon hentet fra byens historie som sjøfartsby.

FINN INSPIRASJONEN HER

A space to meet, connect and find your inspiration.

2 // Få mer for pengene

GDANSK BYR PÅ MYE OG KREVER LITE

Gdansk ligger bare halvannen time fra Haugesund. I reisetid er det nærmere hverdagen enn både Stavanger og Bergen. Wizzair har så mange flyvninger mellom Haugesund og Gdansk hver uke at det å finne et passende tidspunkt for jobbturen er lekende lett.

Det er ikke bare kortreist – regningen blir langt billigere også. I stedet for å bruke budsjettet på dyre lokaler I Norge, kan dere spise dere mette på hotellets restaurant Dancing Anchor eller på en av de mange hundre restaurantene I gamlebyen rett utenfor hotellet.

Kanskje sjefen spanderer en drink i rooftop baren INK Above også?

HER KAN DERE SPISE

3 // Bli bedre kjent

BEDRE SAMARBEID GJENNOM FELLES OPPLEVELSER

Bruk tiden i Gdansk til å bli bedre kjent med hverandre – enten det er gjennom samtale i møterommene som oppfordrer til dialog, eller under middagen på INK etter en lang og effektiv arbeidsdag. Planlegg ulike aktiviteter dere kan gjøre sammen gjennom hele reisen.

Vi har mange ulike aktiviteter dere kan bli med på for å bli bedre kjent med hverandre – fra yoga og pilates til masterclass og løpeklubb. Ta en pause i loungen for å snakke sammen eller lån sykler for å utforske gamlebyen med kollegaene dine. Skap gode opplevelser sammen slik at dere samarbeider bedre – både i Gdansk og hjemme i Haugesund.

DETTE KAN DERE GJØRE

SEE U SOON