Produsert av FKHStudio

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN

LØRDAG

Byen som har alt.

Gdansk er byen som tilbyr noe til alle. Matmomsen, shoppingentusiasten, badenymfen og kulturelskeren. Gdansk stiller opp for å gi deg en perfekt weekend.

Se hvor Anne Marthe og Karoline tok turen en lørdag i Gdansk.

Czas na śniadanie.

*TID FOR FROKOST.

Lørdag morgen våkner du uthvilt og klar for å utforske Gdansk. Men før du skal ut på eventyr er det en viktig ting som står på menyen – frokost. Og ikke hvilken som helst frokost, men hotellfrokost.

På Puro Hotel Gdansk får du servert alt du kunne ønske deg i hotellets restaurant, The Dancing Anchor. Brødmat, varmmat, frokostblanding, yoghurt, frukt, smoothie, kaffe og juice. Hva vil du ha?

Det beste med å bo på hotell er selvsagt frokosten. Er du ikke enig?

HVEM TRENGER SYDEN ELLER LONDON

når du har Gdansk?

Du trenger ikke velge mellom storbyferie og sydenferie. Når du velger Gdansk får du i pose og sekk. Gdansk har ikke bare kultur og restauranter på menyen, du kan også shoppe til du dropper og ta deg en tur på badestranden.

Witaj słońce

*HALLO SOLSKINN.

Transportmulighetene i Gdansk gjør at det er enkelt å komme seg rundt – enten med buss, trikk, tog eller taxi. Det koster kun en brøkdel av det du betaler hjemme. Derfor bestemmer du deg for å få mest mulig ut av lørdagen.

Dagen starter på sandstranden i Sopot, kun 15 minutter med taxi fra gamlebyen. Du tar av deg skoene og med tærne i den varme sanden lurer du på hvorfor noen i det hele tatt drar til Syden. Etter en herlig lunsj er du klar for å rette snuten mot shoppingsenteret.

Endelig kan du kikke i butikker du ikke finner i Haugesund – Pull and Bear, Zara, Bershka, Sephora og New Yorker. Med mer enn 200 butikker på hvert kjøpesenter lurer du på hvorfor noen i det hele tatt drar til London. Hvertfall når du ser prislappen. Hallo ny garderobe!

HER KAN DU SHOPPE

 

DET ER TID FOR Å NYTE

kvelden i gamlebyen.

kvelden i gamle-byen.

En av fordelene med å bo på Puro Hotel Gdansk er at du har gamlebyen som nærmeste nabo. Det betyr at du har Gdansk sin versjon av Aker Brygge rett i nærheten.

Twoje zdrowie!

*SKÅL.

Dagens middag serveres på hotellets restaurant, The Dancing Anchor. Restauranten har som mål å utfordre din favorittrett med en ny twist. Du bestiller din favoritt – og blir positivt overrasket.

SE HVA THE DANCING ANCHOR HAR PÅ MENYEN

Etter middagen bestemmer du deg for å ta en rusletur langs kaien i gamlebyen. Gdansk på kveldstid kan ikke beskrives, det må oppleves. Gatelysene som setter stemningen langs kaien, menneskene som koser seg og restauranter på rekke og rad. Du kan ikke tro at dette ligger under to timer fra Haugesund.

Heldigvis har du to dager igjen før du må dra hjem