Produsert av FKHStudio

FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN

PURO HOTEL

Gdansk

Midt i hjertet av Gdansk ligger et moderne hotell som har alt du trenger, enten du er på en weekend tur med jentene eller på konferanse med kollegaene dine. Se hva Puro Hotel Gdansk har å by på her.

 

 

 

 

 

 

 

HER SKAL DU

Bo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotellet ligger rett ved siden av Gamlebyen i Gdansk, eller Gdansk sin versjon av Aker Brygge om du vil. Du har alt i umiddelbar nærhet – restauranter, barer, kafeer, museum, kaien og butikker.

Snart kommer det også et stort og nytt kjøpesenter i enden av gamlebyen. Du er med andre ord midt i hjertet av Gdansk, og har alt du trenger rett utenfor hotellets dører.

SE HVOR DU SKAL BO

 

 

 

 

 

Her skal du

Sove.

 

 

 

 

 

Rommet ditt kan beskrives med tre ord: moderne, elegant og kreativt. Det unike designet er inspirert av Gdansk sin historie som sjøfartsby – med fokus på å skape en behagelig atmosfære.

Rommet er lydisolert og har integrert smartteknologi gjennom en tablet som styrer alt fra Tven til lys og romtemperatur. Gratis internett, internasjonale telefonsamtaler, mineralvann og kaffe er også inkludert.

SE ROMMET DITT HER

 

 

 

 

 

HER SKAL DU

Spise.

 

 

 

 

 

Hotellets restaurant, The Dancing Anchor, har som mål å utfordre favorittretten din. De tilbyr både retter fra både have tog landet, men setter sin egen vri på tradisjonelle retter. På menyen finner du definitivt noe som pirrer smaksløkene, enten det er forrett, hovedrett, sharing plate eller dessert.

Frokosten serveres i den samme restauranten med et stort utvalg av brødmat, varmmat, frokostblanding, frukt, smoothie, kaffe og juice.

SE HVA SOM ER PÅ MENYEN HER

 

 

 

 

 

HER SKAL DU

Drikke.

 

 

 

 

 

 

På hotellet finner du to barer – gatrobaren INK og rooftop baren INK above. Begge har som mål å skape atmosfærer der du kan slappe av og nyte kvelden sammen med gode venner.

På gastrobaren INK i hotellets lobby er smak, kvalitet og kreativitet i fokus. Her får du servert drinker og småretter som er laget for å dele.

INK Above er den perfekte kombinasjonen av rooftop bar og takterrasse. Ta deg en drink mens du nyter utsikten over Gdansk på kveldstid.

SE COCKTAIL MENYEN HER

 

 

 

 

HER SKAL DU

Slappe av.

 

 

 

 

 

Sett av tid til deg selv på hotellets spa, Prisma Spa. Når du føler deg helt uthvilt og avslappet får du et energiboost til å virkelig utnytte feriedagene.

Prisma Spa tilbyr behandlinger for både aktikt, kropp og hender i tre kategorier: Flash (25 minutter), Glow (55 minutter) og Lux (85 minutter).

De har også massasjebehandlinger og parbehandlinger. Saunaen på Prisma Spa er gratis for hotellets gjester.

SE BEHANDLINGENE SOM TILBYS PÅ PRISMA SPA HER